top of page

Köszönjük a bizalmát! Foglalása részleteit az Ön által megadott emali címen visszaigazoltuk. Várjuk szeretettel autószervizünkben!

Személyes- és jármű adatok:

.

Forgalmi feltöltése

Az Ön igénye, ajánlatkérésének tárgya:

Amennyiben szeretné, lehetőség van max. 3 fotó feltöltésére

Az Adatkezelési Tájékoztatót (itt!) elolvastam, és ez alapján hozzájárulok, hogy a Car Contact Kft. marketing tárgyú üzeneteket (ismertetők, ajánlatok, értesítők stb). küldjön a részemre, és e célból az általam megadott személyes adataimat az adatkezelési tájékoztatóban leírtak szerint kezelje.

Az Adatkezelési Tájékoztatót (itt!) elolvastam, az abban foglalt tájékoztatást megértettem, elfogadom, és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy adataimat a Car Contact Kft. adatkezelőként kezelje.

3. fotó
2. fotó
1. fotó

Kényelmi szolgáltatások*:

Kérjük, adja meg a jármű adatait!

.

FONTOS!

A képek feltöltése több másodpercet vehet igénybe!

Amíg a "Beküldés" gomb szürke, addig a rendszer dolgozik.

Kérjük, hogy várja meg a rendszer visszaigazolását! Bejelentkezési igénye / árajánlat kérése csak akkor érkezett meg biztosan autószervizünkhöz, ha a rendszer visszaigazoló emailjét a levelező fiókjába Ön is megkapta. Az email tartalmazza az összes Ön által megadott információt. Köszönjük, hogy ellenőrzi!

.

Mely időpontok felelnének meg Önnek?

Konkrét szervizidőpont kiválasztására sajnos nincs lehetőség, hiszen az rendelkezésre állásunk függ attól, hogy Ön milyen típusú igénnyel jelentkezik be szervizünkbe.

Mindazonáltal mindent megteszünk, hogy Önnek megfelelő időpontot biztosítsunk Önnek!
A megadott elérhetőségeken felvesszük Önnel a kapcsolatot, és együtt kiválasztjuk az Önnek legmegfelelőbb szervizidőpontot!

*Díjköteles  szolgáltatások., kivéve kárügyintézés.

Árajánlatkérés & szervizidőpont-foglalás
Az Ön kényeleméért!

Mindössze néhány kattintással bejelentkezhet. Minél több információt ad meg, annál gördülékenyebb lesz a munkafelvétel.

Nyerjen időt! Éljen a 21. század digitális előnyeivel!

.

IDŐPONTFOGLALÁS

& ÁRAJÁNLATKÉRÉS

Az online időpontfoglalással lerövidítheti a szervizben a munkafelvételre és kárfelvételre fordítandó időt, hiszen ha előre megadja adatait, és letölti, előre kitölti a szükséges nyomtatványokat, akkor az adminisztráció pillanatok alatt megvan, és Ön már suhanhat is tovább.