top of page

KÉNYELMI
SZOLGÁLTATÁSAINK

Legtöbb kényelmi szolgáltatásunkat térítésmentesen biztosítjuk ügyfeleinknek, de kínálatunkban külön megrendelhető szolgáltatások közül is választhat. Célunk, hogy az autószervizelést és javítást minél gördülékenyebbé tegyük, és hogy biztosítsuk Önnek a mindenkori mobilitást.

Miért ne élvezné a kényelmi szolgáltatások által biztosított előnyöket?

Barna macska kényelmesen alszik a takaróban

Amit nyújtunk Önnek

Kapcsolattartás digitálisan a világgal

Akár Casco, akár kötelező felelősségbiztosítás ha balesetes autóját nálunk javíttatja, biztosítjuk Önnek a teljeskörű kárügyintézés szolgáltatás-csomagunkat.
13 biztosítótársasággal és több, mint 7 profi kárszakértővel dolgozunk. 
Hívjon bátran vagy jelentkezzen be online!

Teljeskörű kárügyintézés

01

Kislány sárga pedálos autóban ül

A javítás idejére: vagy napidíjas formában, vagy az Ön biztosítási kötvényében foglalt feltételek szerint tudunk Önnek csereautót biztosítani. Fizetős szolgáltatás esetén a csereautó napi díja modellenként eltérő.  Csereautó szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére!

Csereautó a
javítás idejére

02

Apa a nyakában cipeli kisgyermekét

Túl elfoglalt és nem tudja napirendjébe beilleszteni a jármű szervizelését vagy egyszerűen csak több kényelemre vágyik? Válassza VIP szolgáltatásunkat! Az Önnel egyeztett időpontban és címen felvesszük autót, és vissza is szolgáltatjuk a javítást követően Érdeklődjön szervizünkben!

Hozom-viszem háztól-házig

03

Habzó buborékok nagyítva

A jármű valódi bőr felületei, fabetétei, a digitális displayek, a könnyűfém felnik és a kárpitok, a műanyag felületek speciális kezelésst igényelnek. Kérje a járműmosás, vagy az extrákkal kibővített autókozmetikát. Szervizünkben jelezze igényét!

Járműmosás
Autókozmetika

04

Lány internetezik a laptopján a szőnyegen ülve

A nap 24 órájában a hét minden napján az Ön rendelkezésére áll. Ezt az interaktív platformot akkor is érdemes igénybe vennie, ha gyorsítani szeretné az ügyintézést, hiszen így előre meg tudja adni a szükséges adatokat.

Éljen a digitális világ nyújtotta előnyökkel!

Online szerviz-
időpont foglalás

05

Bankkártya felnagyított részlet

Kényelmes és egyszerű módja a készpénzfizetés mellett a bankkártyás számla rendezés.

Éljen a lehetőséggel!

Bankkártyás számlafizetés

06

Lustán pihenő francia buldog

Bár ügyélszolgálatunk gyors és hatékony, az adminisztráció mindig időt vesz igénybe. Nem mindegy, hogy eközben hol várakozik.

Kellemes hangulatú, wifi-vel szerelt ügyfélvárónkban észre sem fogja venni az idő múlását.

Ügyfélváró
Wifi-vel

07

Mentőöv

Bármerre is autózik, ránk mindig számíthat. Ha autója mozgásképtelenné válna, hívja autómentő partnerünket, és autóját azonnal szervizünkbe szállítjuk.

Tel. 1: +36(30)93-14-336

Tel. 2: +36 (20)35-19-001

Autómentés
0-24

08

bottom of page