top of page

Balesetben sérült autók

KAROSSZÉRIA LAKATOS & AUTÓFÉNYEZÉSI MUNKÁINK

Kék, lila, rózsaszín, narancs, sárga madártollak

Referenciákkal rendelkező karosszéria lakatos centerünk vállalja esztétikai hiba szépítését, koccanás javítását vagy akár totalcar körüli balesetes autó szakszerű karosszéria-lakatos munkáit és fényezését, jó árakkal.

I. osztályú karosszéria és fényezési szolgáltatást nyújtunk Önnek a kár felmérésétől a javításon át a kulcs visszaszolgáltatásáig. Balesetes autóját akkor is ránk bízhatja, ha a jármű vezetéstámogató rendszerrel szerelt, és speciális elemei csak programozott betanítással cserélhetők. Teljeskörű, gyors és rugalmas biztosítói-kárügyintézéssel, cserautó kényelmi szolgáltatásainkkal minden kényelmetlenséget átvállalunk Öntől.

 

Karosszéria javítás- és fényezési területen ajánljuk

A lehető legrövidebb javítási- és bonyolítási határidővel dolgozunk.
A javítás idejére csereautó szolgáltatást is biztosítani tudunk napidíjas formában, vagy az Ön biztosítási kötvényében foglalt feltételek szerint akár térítésmentesen.

Rövid határidő

01

Elemek polírozása, esztétikai megjelenésük javítása. Lámpabúra polírozásunkkal a fényerőt is növelheti lámpatest csere nélkül!

Polírozás

02

Tökéletes minőségben tudjuk javítani az aluminium karorszéia elemeket, így nem kell a költséges cserét választania. Győződjön meg előtte-utána fotók alapján, itt!

Aluminium elemek javítása csere helyett

04

Autófényezés, fényezési hibák javítása, rendkívül pontos műszeres színmeghatározással. Photospectrométerünk biztosítja az eredetivel azonos szín meghatározását és kikeverését, minden színt befolyásoló faktor felmérésével.

Fényezés műszeres színmeghatározással

05

A karosszéria - és fényezési eljárásoknál csak kiváló minőségű anyagokkal dolgozunk, amely biztosítja a tartósságot és az eredetivel egyező minőséget.

I. osztályú anyagok

06

Teljeskörű biztosítói kárügyintézés szolgáltatással várjuk, akár GFB, akár CASCO kárfelvétellel, szükség esetén pótszemlével. 13 biztosítóval és 7 kárszakértővel dolgozunk együtt, és számos biztosítónál a Car Contact saját hatáskörű kárfelvételi joggal rendelkezik!

07

Adaptív tempomatot és ütközselkerülő funkciókat biztosító távolságkövető radar szakszerű cseréjét- és felprogramozását is karosszéria centerünkre bízhatja

Sérült radar cseréje

08

Sérült táblafelimserő vezetéstámogató rendszerrel szerelt gyári szélvédők cseréjét és betanítását is vállaljuk, a cserét a gyári előírások alapján végezzük.

Programozott
szélvédő-csere

09

Nem csak biztosítóknak dolgozunk, bárkit szívesen látunk. Személyre szabott, egyedi ajánlatot adunk. Idősebb járművek karosszéria munkáira az Ön lehetőségei, és a jármű állapota alapján pénztárcabarát megoldást adunk.

Személyre szabott árajánlatot kap tőlünk1

10

A kárfelvételi folymatot nemcsak végig visszük, de folyamtosan tájékoztatjuk is Önt. A biztosítási kárszám-dosszié nyomonkövetése, napi frissítése és az Önnel való kapcsolattartás része a szolgáltatásunknak.

Kárdosszié követés és napi tájékoztatás

11

Mozgó kisautó képillusztráció

Visszapillantó tükrök-, ablaküvegek, első- és hátsó szélvédők cseréje és betanítása, speciális gyári rendszerekkel szerelt elemek esetén is.

Első- vagy hátsó sárvédők, hűtőrácsok, design elemek, mint spoilerek, toldások, díszítőelemek, rácsok, kerékívek, első-hátsó lökhárítók, tükörburkolatok és motorháztető fényezése mellett tető, csomagtartó, alváz, teljes jármű kabin javítása, lakatos munkái vagy cseréje és fényezése magas ügyfélelégedettséggel.

Műanyag elemek fényezését, aluminium ajtók és elemek javítíását és fényezését is kiváló minőségben kivitelezzük. Gyöngyház fényezés esetén is gyári minőségű munkát biztosítunk.

Vállaljuk fényezési hibák javítását is!

Bízza sérült gépjárművét autószervizünkre, és rövid határidőn belül örömmel és elégedetten autózhat vele ismét. Jelentkezzen be kárfelvételre vagy árajánlat kérésre még ma!

 

Karosszéria- és fényezési szolgáltatásunk keretében újjárvarázsolható járműelemek

Tökéletesen fényezett Mini
Sérült zöld mini
zöldre fújt lökhárító egy karosszéria lakatossal a képen
Zöld mini karosszéria munka közben
zöld mini a fényezőkabinban
Car Contactnál újra fényezett Mini

A MINI kalandja autócenterünkben

CAR CONTACT FÉNYEZÉSI KISOKOS

A speciális metal- és gyöngyház festésű járművek fényezését is kiváló minőségben végezzük, az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére.

Karosszéria- és autó fényezési eljárásaink és technológiánk

Karosszéria és fényezési szolgáltatásaink portfóliója: fém, és ezen belül akár aluminium elemek, valamint műanyag elemek javítása, cseréje - felszíni karcolások és mélyebb karcolások, valamint horpadások, hullámok, elszakadt vagy beszakadt autóelemek karosszérialakatos munkái, javítása vagy szükség esetén cseréje, pótlása.
Kisebb sérülések esztétikai javítása a több helyen sérült, balesetet szenvedett, és akár több autóalkatrészben és berendezésben megrongálódott járművek komplex karosszéria munkája a mechanikus alkatrészek javításával, szükség szerinti cseréjével, összehangolásával és diagnosztikai műszeres betanításával együtt.

Várjuk karosszéria javító műhelyünkben!

 

 

 
 

Eljárásainkban szigorúan a gyári technológiát követjük.

Színkód paletta autófényezéshez
Színpaletta pasztellszínekkel autókhoz

ÜGYFELEINK KÉRDEZTÉK - MI VÁLASZOLUNK

Papírok, melyre számok és szöveg van nyomtatva

Biztosított autó esetén nem kell a javítási költségeket megelőlegeznie, ezt a kényelmi szolgáltatást minden ügyfelünknek biztosítjuk függetlenül attól, hogy a javítás nettó költségét csak utólagosan téríti meg szervizünknek a biztosító. Önt a biztosítás kötvényében kikötött önrész terheli, melyet magánszemélyként az autó átvételekor kell fizetnie, cég esetén utalással rendezheti. Felmerül továbbá a javítási szolgáltatás ÁFA tartalma, hiszen a biztosító csak nettó összeget térít a szerviz felé, valamint magánszemély esetén az ÁFA tartalom 50%-át. Ha Ön céges megrendelő, az ÁFA teljes tartalmát ki kell fizetnie, ha magánszemély, akkor a fennmaradó 50%-ot, de jó hír, hogy ezt az összeget Ön visszaigényelheti a biztosítótól! Az igazán professzionális eredmény miatt a speciális fényezésű járműveknél javasolni szoktuk a szomszédos elemek egyidejű fényezését is („melléfényezés”), amelyre jellemzően nincs biztosítási fedezet, erről Önnel egyeztetve döntünk. Többet szeretne tudni a teljeskörű kárügyintézés szolgáltatásunkról? Kattintson a képre vagy a címre!

Férfi kék zakóban a pénztárcájához nyúl

Ajánlatunkat a hivatalos normaidők alapján kalkuláljuk, amely időt és energiát igényel, ezért igen, 10.000 Ft + ÁFA díjat számolunk fel az árajánlat elkészítéséért. Hozza el hozzánk autóját, felmérjük és korrekt ajánlatot adunk Önnek. Az árajánlat költségét 100%-ban visszatérítünk, amennyiben a munkával autószervizünket bízza meg. Ugyanez az ajánlati ár vonatkozik a mechanikus hibák javítására vonatkozó ajánlattételre is.

Kell-e fizetnem az árajánlatért?
 

Kérdőjel

Weboldalunk fejlesztésében arra törekszünk, hoy ügyfeleink minden kérdésére hasznos információval szolgáljunk, és érdekességeket osszunk meg az autózás világából. Ha van kérdése a témában, vagy lenne új téma javaslata, írja meg nekünk a kapcsolat oldalon, melyet a képre vagy a címre kattintva tud megnyitni! Várjuk javaslatát, kérdését!

Szakmai kérdése van? Többet szeretne tudni?

Ügyfél
elégedettség

"Friendly and reliable."
 

Balazs Szerencsi

Ügyfél
elégedettség

"Korrekt hozzáállás, jó minőségben javították meg az autómat! A biztosítóval mindent intéztek. Mindenki számára ajánlom."

 

Tibor Krüzsely

Ügyfél
elégedettség

"A munkafelvevő udvarias volt. Kellő szakmai tàjékoztatást adott a javításról. Elfogadható áron dolgoznak. Több mint 25 éve csak itt javittatok. Javaslom másnak is."

János Babinecz

Ügyfél
elégedettség

"Csak ajánlani tudom! Kedvesek segítőkészek gyors megbízható minőségi munka amit tapasztaltam! Köszönöm szépen Car Contact Kft!"

 

Krisztina Mehesz

Ügyfél
elégedettség

"Rendkívül segítőkészek és rugalmasak. Karambolos javításra vittem az autót, mindent intéztek helyettem, az autó gyorsan kész lett és az elvégzett munka minősége is csillagos ötös!" Kristóf S.

Ügyfél
elégedettség

"Brought someone else's car here. Kind of outside the city, on the Budapest side of Szentendre. Super nice, but no one speaks English; very patient. Second hand info from car owner - very reliable and they do good work. Tim Emerson

Ügyfél
elégedettség

"Karosszéria lakatolás és fényezés magas minôségben, modern technikával, komoly szakértelemmel. Biztosítás ügyintézés, gyors kiszolgálás, precíz munkavégzés." Nobilis Mobilis Kft. Autókölcsönző- és kozmetika

Ügyfél
elégedettség

"Felkészült, megbízható autó szervíz. Márkaszervíz színvonalú szolgáltatás, alacsonyabb árakkal."

 

Horányi Zsolt

Ügyfél
elégedettség

"Az autónak akarnak jót! Szakmailag, emberileg, következetesek, profik, soha máshova!" 2 2

Ügyfél
elégedettség

"Legjobb hely a világon!!" 

 

Varga Tibor

Ügyfél
elégedettség

"tökéletes, szervezet, profi" 

 

Zsolt Vastag

Ügyfél
elégedettség

"Korrektek nagyon, szimpatikus társaság." 

 

Endre Turbék

Ügyfél
elégedettség

"Komplett autó javítás, szakszerűen" 

 

Szijjártó Tamás

Ügyfél
elégedettség

"Megbízható, korrekt cég, kiváló szakemberek, remek emberek! Hozzáértésből, udvariasságból csillagos ötös!" 

 

Zsuzsannak Izsákné Formanek​​

Kék és zöld madártoll nagyítva
bottom of page